ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 2421104534

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συμβουλευτικός ρόλος. Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για τον εάν χρειάζεστε ορθοδοντική, είτε εσείς, είτε ένα μέλος της οικογένειάς σας. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ανάγκη ορθοδοντικής θεραπείας. Πολλές είναι οι απορίες σας που μπορούν να λυθούν μια απλή συνομιλία με τον ορθοδοντικό. Επίσης πολλά είναι και τα προβλήματα τα οποία θεωρείται αξεπέραστα αλλά τελικά δεν είναι. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ίσως σκέφτονται πως είναι πολύ μεγάλοι για σιδεράκια και ότι ο χρόνος που θα μπορούσαν να έχουν κάνει την αντίστοιχη θεραπεία έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό είναι μια λανθασμένη αντίληψη.
 

Πρακτικός ρόλος. Η λύση του προβλήματος εάν αυτό υπάρχει. Διάγνωση, σχεδιασμός, εκτέλεση και επεξήγηση των βημάτων που θα ακολουθήσουν για την επίτευξή του επιθυμητού αποτελέσματος.


Συντηρητικός ρόλος.
Η ορθοδοντική παρακολούθηση δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Επισκεπτόμαστε τον ορθοδοντικό μετά από συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να επιβεβαιώσουμε την σταθερότητα του αποτελέσματος που πετύχαμε.


Επικοινωνήστε μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και κλείστε ένα ραντεβού για κατ’ ιδίαν εξέταση.